Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
    Това често срещан проблем ли е? Прави ми впечатление, че при ниски температури много бавно се сменяват символите.
    Да . Така се случва .
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
      Честита Нова година колеги.Ниските температури ми донесоха проблеми,ето какви:
      И въпросът е:След като сменя километража необходимо ли е да закачам колата на диягностика за да заработи новия?И мога ли да сменя само дисплея?
      Колега мисля че на теб ти направих показаното в фейса ако не се лъжа от снимката. И тук няма да получиш по различни отговори но поне няма гоуф шемети да се заяждат.
      Смени си само дисплейчето и ти си човека даже знам кой има само дисплея да не се набутваш с цяло табло. Ако искаш пиши ми тук или в фейса просто реши. По лесно е да смениш цялото табло но не се знае на каквъв индивид ще случиш.
      Ако мислиш че говоря колкото да не заспя игнорирай писаното.
      Успех и да покажеш крайния резултат
      Last edited by Zafo_84; d.m.y г., 00:01. Основание: Едит
      Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
      Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
        Колега мисля че на теб ти направих показаното в фейса ако не се лъжа от снимката. И тук няма да получиш по различни отговори но поне няма гоуф шемети да се заяждат.
        Смени си само дисплейчето и ти си човека даже знам кой има само дисплея да не се набутваш с цяло табло. Ако искаш пиши ми тук или в фейса просто реши. По лесно е да смениш цялото табло но не се знае на каквъв индивид ще случиш.
        Ако мислиш че говоря колкото да не заспя игнорирай писаното.
        Успех и да покажеш крайния резултат
        Колега не съм игнорирал казаното от теб в фейса но все пак това е форума на алфа и мисля, че тук също не е излишно да се пита за разни проблеми.Писах ти в фейса за таблото което ми предложи но ти така и не ми отговори.А онзи който нарече голфаджия, всъщност е алфаджия и ми е братовчед и с думите си искаше да ти каже,някои голфове няма да запалт с нов километраж долато алфата ще запали.
        Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
          Колега не съм игнорирал казаното от теб в фейса но все пак това е форума на алфа и мисля, че тук също не е излишно да се пита за разни проблеми.Писах ти в фейса за таблото което ми предложи но ти така и не ми отговори.А онзи който нарече голфаджия, всъщност е алфаджия и ми е братовчед и с думите си искаше да ти каже,някои голфове няма да запалт с нов километраж долато алфата ще запали.

Ако съм обидил някой колега извинявам се най искрено.
          Не съм видял писаното
          Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
          Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Колеги , нормално ли е на -10 да не мога да си пусна климатика ( не че искам , а без да искам натиснах копчето и то не се пусна ) това от температурата ли е или има проблем в копчето ?

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
              Колеги , нормално ли е на -10 да не мога да си пусна климатика ( не че искам , а без да искам натиснах копчето и то не се пусна ) това от температурата ли е или има проблем в копчето ?
              Нормално е! Под определена външна температура (май беше 3 С) климатика не се включва ...
              Trans penis mihi est!

Comment

• Първоначално публикувано от avvasilev Покажи съобщение
                Нормално е! Под определена външна температура (май беше 3 С) климатика не се включва ...

Ооо ! слава на господ... мислех че неква повреда се е появила ... мерси колега .

Comment

• Водните радиаторите на всички алфи 156 еднакви ли са?
                  Искам да сменя моят, защото капе
                  От подписа
                  AlfaRomeo 156 1,6 бензин 120 коня, 1999 година

Comment

• Различни са. Търси си за твоята. Би трябвало да стане и от друг ТС, но не съм 100% сигурен.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Картерна вентилация

Купих си устройството , дето събира маслени изпарения. Сега, не мога да го сместя в коша при мотора, дайте идеи къде да го сложа. Другия въпрос е тази тръбичка ли трябва да срежа, дето съм я разкачил, на снимките, да вържа между срязовете устройството. Тя е обвита с тиксо , понеже преди време я бях запушил със съчма, но вакуума откъм всмукателните тръби я нацепи и махнах съчмата, наврях вътре тръба с по-малко сечение и я бандажирах отвън. Ако не успея да го сместя това устройство на Алфата, ще го монтирам на Ланчата Y.
                      Давайте идеи.

Другите фотоси са през капачката за маслото, вижда се разпред. вал и гърбици, на JTS-мотора. За около 240к км. май няма износване,а? Кво не му харесвате на JTS-a?

Абе някой ще си премери ли щеката, на маслото, бре? /с JTS-мотор/
                      Attached Files
                      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Колега и моята щека е А822, но за всеки случай ти я измерих и е 55.5см от края до пластмасата.
                        Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
                        Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

• Добър вечер. да попитам горните и долните носачи на дизелките еднакви ли са с бензиновите

Comment

• Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщение
                            Добър вечер. да попитам горните и долните носачи на дизелките еднакви ли са с бензиновите
                            Си.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Най-сетне!

Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщение
                              Колега и моята щека е А822, но за всеки случай ти я измерих и е 55.5см от края до пластмасата.
                              Благодаря, колега! Излиза, че сме с различни щеки. Дали е от значение, че си с автомат?
                              Ако ръгнеш твоята щека на моя мотор, щеката ще остане суха.
                              Ако моята щека сложа в твоя мотор, ще я удавя в масло.
                              Тез талянци да не са боцкали каквото е имало по складовете им?
                              Ще очаквам и други колеги да се включат.
                              Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                              Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                              Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• По скоро джамбазите са наболи щека, каквато им е попаднала.
                                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X